20-06-2024

Meer voor minder

Meer voor minder: Multipacks van slips tot boxers.


Als je op zoek bent naar comfortabele en stijlvolle onderkleding, dan zijn boxershort en slip multipack de perfecte keuze, want ondergoed kun je nooit genoeg hebben! 

Bij Dimenno.nl bieden we een breed assortiment aan multipack van topmerken, waarmee je niet alleen geld bespaart, maar ook altijd voorzien bent van frisse onderkleding. In dit blogpost nemen we je mee in de wereld van deze handige grootverpakkingen en vertellen we je meer over de voordelen en de beschikbare merken.


Calvin Klein Boxershorts 6-pack zwart
Deze set van zes Calvin Klein trunks hebben middel lange pijpjes en een nauwsluitende pasvorm. De verpakking bevat 6 zwarte boxershorts met witte band . Daarnaast zijn ze voorzien van een elastische tailleband met het kenmerkende CK merklogo. Dankzij de hoge kwaliteit stretch katoen hebben deze heren shorts de hele dag in model en dragen ze erg comfortabel. Stofsamenstelling: 95% katoen 5% elastaan
€ 79,00
Tommy Hilfiger boxershorts 5-pack zwart
5-pack Tommy Hilfiger boxershorts van katoen met extra veel stretch voelt de hele dag fris en superzacht op de huid. Voorzien van elastische tailleband met merklogo verwerkt. Deze slips hebben een classic fit. Stofsamenstelling: 95% katoen - 5% elastaan
€ 59,95
Adidas slips active flex cotton 6-pack
6-pack Adidas herenslips Active Flex cotton. Deze slips zijn gemaakt van stretch katoen. Deze herenslips hebben een strakke pasvorm met voorgevormd kruis dat zorgt voor ultiem comfort. In deze verpakking zitten zes effen slips met een elastische tailleband waarin het Adidas logo te zien is. Kleuren zwart en grijs Stofsamenstelling: 95% katoen - 5% elastaan
€ 54,95

1. Een multipack is voordeliger

Het meest voor de hand liggende voordeel van multipacks is de kostenbesparing. Door meerdere boxershorts of slips in één pakket te kopen, krijg je vaak een betere prijs per stuk. Dit maakt multipacks een budgetvriendelijke optie zonder in te boeten op kwaliteit.

2. Een handige voorraad
Met een multipack heb je altijd een voorraad onderkleding in huis. Dit betekent minder vaak wassen en nooit zonder zitten. Ideaal voor drukke dagen of voor op reis.

3. Kwaliteit voor langdurig gebruik

Bij het kopen van een multipack van een gerenommeerd merk weet je zeker dat je onderkleding van hoge kwaliteit krijgt. Geen gedoe meer met verschillende pasvormen of materialen; je weet precies wat je krijgt.

Topmerken bij Dimenno.nl

Bij Dimenno.nl vind je multipacks van diverse topmerken. Hier zijn enkele van onze favorieten: 

Björn Borg

Bekend om hun kleurrijke en gedurfde designs. Björn Borg biedt boxershorts die niet alleen comfortabel zitten, maar er ook fantastisch uitzien.

Puma

Puma staat bekend om zijn sportieve en functionele onderkleding. Ideaal voor een actieve levensstijl dankzij de ademende en ondersteunende stoffen.

Calvin Klein

Een van de meest iconische merken in onderkleding. Calvin Klein staat voor tijdloze elegantie en ultiem comfort. Hun boxershorts en slips zijn een musthave voor elke garderobe.

Hugo Boss

Hugo Boss biedt luxe onderkleding met een perfecte pasvorm. Ideaal voor de man die houdt van kwaliteit en stijl.


Shop bij Dimenno.nl

Bij Dimenno.nl maak je eenvoudig je keuze uit een breed assortiment aan boxershort en slip multipacks. Of je nu houdt van sportief, kleurrijk of klassiek, we hebben voor ieder wat wils. Profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levering.